Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, budinca de orez cu dovleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 98 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită miere, apă, smântână grea pentru frișcă și nucșoară măcinată. 956 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74%. Încercați budinca de orez cu dovleac, budinca de orez cu dovleac și budinca de orez cu dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)
3
Aduceți apa la fiert într-o cratiță de 4 litri rezistentă la cuptor. Se amestecă orezul și se acoperă. Reduceți focul la mic și fierbeți până când orezul este aproape fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Într-un castron mare, amestecați laptele, dovleacul, mierea, vanilia, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
În timp ce orezul este încă fierbinte, adăugați amestecul de dovleac în cratiță și amestecați bine pentru a se combina. Acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Coaceți până când lichidul s-a redus cu aproximativ o treime și amestecul este spumos și clocotește, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din cuptor și amestecați bine pentru a combina toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Transferați într-un castron mare, apoi acoperiți și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 8 ore sau peste noapte. Budinca se va păstra până la 4 zile într-un recipient ermetic la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Se serveste cu o lingura de frisca si o stropire de scortisoara.
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.