Bruschetta roșu-verde

Bruschetta roșu-verde
Bruschetta roșie și verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, baghetă, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bruschetta De Avocado Cu Sos Verde, Bruschetta Cu Tapenadă De Măsline Verde Rustic, și Bruschetta De Mic Dejun Pesto Chile Verde.

Instrucțiuni

1
Tăiați bagheta în felii groase de 1/2 inch; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până devin aurii; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați ardeiul gras pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se fierbe la 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când piperul pare blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Puneți piperul într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeiul; aruncați semințele și tăiați ardeiul în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6
Întindeți feliile de pâine uniform cu Pesto de roșii uscate. Completați fiecare cu o felie de mozzarella. Crisscross o fâșie de piper și felie de murături peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Se fierbe 5 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Serviți imediat.
9
* Înlocuiți murăturile în stil cornișon pentru cornichoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista