Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc
Bruschetta de roșii și Mozzarella cu ulei de busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.34 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, usturoi, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Mozzarella Roșii Busuioc Bruschetta, Bruschetta De Roșii, Busuioc Și Mozzarella, și Mozzarella, Busuioc, Roșii Bruschetta Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Echipament Special: filtru, cruet mic sau borcan
Așezați roșiile tăiate cubulețe pe un prosop VIVA și sare.
Lăsați să stea 20 de minute.
Se scoate într-un bol și se amestecă împreună cu mozzarella și oțet. Condimentează cu sare după gust.
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce prăjiți pâinea.
Așezați feliile de pâine pe o tavă de foi într-un singur strat și coaceți până când marginile sunt aurii, întorcând pâinea la jumătate. Frecați o parte a pâinii prăjite cu usturoi crud. Pentru asamblare, așezați o movilă de amestec de roșii pe felii și stropiți cu ulei de busuioc.
Serviți imediat. Ulei de busuioc Mod de preparare: aduceți o cratiță cu apă la fiert. Umpleți un castron cu apă cu gheață. Aruncați frunzele de busuioc în apa clocotită și scufundați-le timp de 5 secunde.
Scoateți-le în baia de gheață folosind un păianjen sau o lingură cu fante. Lucrați repede. Nu vrei frunzele de busuioc în apa clocotită prea mult timp. Albirea frunzelor și apoi șocarea lor în apă cu gheață va păstra culoarea verde strălucitoare.
Scoateți busuiocul din apă și stoarceți uscat folosind prosoape VIVA. Vrei busuiocul cât mai uscat.
Scoateți busuiocul într-un blender cu uleiul. Puree până când amestecul este bine combinat.
Așezați o strecurătoare în interiorul unui bol. Umeziți un prosop VIVA cu apă și aliniați prosopul în interiorul filtrului.
Se toarnă uleiul de busuioc în filtru. Este nevoie de un timp pentru ca uleiul să se strecoare. Poate fi necesar să-l strângeți ușor pentru a ajuta de-a lungul uleiului.
Se toarnă ulei de busuioc strecurat în gâtul unui mic cruet sau al unui borcan mic sterilizat. Acoperiți bine borcanul sau croaziera și refrigerați. Utilizați în termen de patru zile.