Bruschetta de friptură și brânză albastră cu ceapă și gem de roșii prăjite

Friptură & Bruschetta brânză albastră cu ceapa & gem de roșii prăjite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 240 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de friptură din montreal, ceapa, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Roșii, brânză albastră și Bruschetta Prosciutto, Friptură cu ochi de coaste cu sos de brânză albastră de ceapă, și Brânză Albastră-Mușcături De Friptură De Ceapă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați ceapa în 2 linguri ulei la foc mediu-mare până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 30 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Așezați roșiile într-o tigaie superficială.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 400 de minute timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă ușor roșiile; se amestecă în ceapă.
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, brânza albastră, usturoiul și restul de sare și piper până se amestecă.
Ungeți ambele părți ale feliilor de baghetă cu uleiul rămas. Grătați la foc mediu 1-2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Presărați ambele părți ale fripturilor cu condimente de friptură. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la coacerea dorita (pentru mediu-rar, un termometru trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%).
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Întindeți amestecul de brânză pe pâine prăjită; se acoperă cu amestec de friptură și ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.