Bruschetta de friptură și brânză albastră cu ceapă și gem de roșii prăjite

Bruschetta de friptură și brânză albastră cu ceapă și gem de roșii prăjite
Friptură & Bruschetta brânză albastră cu ceapa & gem de roșii prăjite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 240 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de friptură din montreal, ceapa, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Roșii, brânză albastră și Bruschetta Prosciutto, Friptură cu ochi de coaste cu sos de brânză albastră de ceapă, și Brânză Albastră-Mușcături De Friptură De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați ceapa în 2 linguri ulei la foc mediu-mare până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 30 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați roșiile într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Adăugați 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți la 400 de minute timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă ușor roșiile; se amestecă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, brânza albastră, usturoiul și restul de sare și piper până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Ungeți ambele părți ale feliilor de baghetă cu uleiul rămas. Grătați la foc mediu 1-2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Presărați ambele părți ale fripturilor cu condimente de friptură. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la coacerea dorita (pentru mediu-rar, un termometru trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
9
Întindeți amestecul de brânză pe pâine prăjită; se acoperă cu amestec de friptură și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
10
Stropiți cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista