Bruschetta De Fasole, Mazăre Și Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan cu fasole, Pean și brânză de capră. Această rețetă servește 2 și costă 99 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Un amestec de caș de capră, pâine ciabatta, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Mazăre și fasole houmous cu brânză de capră și aluat, Bruschetta De Fasole Și Feta, și Fasole & Capră.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.