Bruschetta cu roșii și busuioc
Bruschetta cu roșii și busuioc necesită în jur 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegană servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 135 calorii. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii prune, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 72 de fani. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bruschetta Cu Roșii Și Busuioc, Bruschetta De Busuioc De Roșii, și Bruschetta cu roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul la mare (dacă preferați, puteți, de asemenea, să grătați pâinea).
Așezați felii de pâine pe o tigaie pentru pui. Pâine Char pe fiecare parte sub broiler fierbinte, fii cu ochii pe ea! Frecați toasturile cu usturoi crăpat și stropiți cu ulei. Tăiați roșiile însămânțate și puneți-le într-un castron mic. Strângeți frunzele de busuioc una peste alta și rotiți-le într-un buștean. Tăiați subțire busuiocul în confetti verzi și combinați ușor cu roșiile.
Adăugați un strop de ulei și puțină sare grosieră în castron și aruncați ușor roșiile și busuiocul pentru a acoperi. Strângeți toasturile în jurul bolului de topping.
Așezați o lingură pentru a scoate toppingul în castron și serviți.