Bruschetta Cu Ciuperci Sălbatice

Bruschetta Cu Ciuperci Sălbatice
Bruschetta cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, Bruschetta Cu Ciuperci, și Bruschetta De Ciuperci-Măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați bagheta în felii de 24 (1/4 inch grosime); aranjați într-un singur strat pe foi de copt și coaceți până devin aurii (4-5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4
Adăugați amestecul de ciuperci; gatiti pana se elibereaza apa si ciupercile se rumenesc 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se transferă într-un castron; rece. Aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline, oțet balsamic, frunze de oregano, sare kosher și piper negru. Se rade subțire brânza pecorino. Împărțiți rucola între felii de baghetă; acoperiți fiecare cu 1 lingură de ciuperci și niște pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
PecorinoPecorino
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BaguetteBaguette
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista