Bruschetta Cu Ciuperci Sălbatice

Bruschetta cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine, Bruschetta Cu Ciuperci, și Bruschetta De Ciuperci-Măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați bagheta în felii de 24 (1/4 inch grosime); aranjați într-un singur strat pe foi de copt și coaceți până devin aurii (4-5 minute).
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați amestecul de ciuperci; gatiti pana se elibereaza apa si ciupercile se rumenesc 4-5 minute.
Se transferă într-un castron; rece. Aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline, oțet balsamic, frunze de oregano, sare kosher și piper negru. Se rade subțire brânza pecorino. Împărțiți rucola între felii de baghetă; acoperiți fiecare cu 1 lingură de ciuperci și niște pecorino.