Bruschetta cu brânză Gorgonzola și miere

Bruschetta cu brânză Gorgonzola și miere ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de pâine baghetă, gorgonzola, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta cu brânză albastră și miere, Bruschetta cu brânză de capră cu zmeură și miere, și Bruschetta de căpșuni cu brânză de capră bătută cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați bagheta feliată pe o foaie de copt.
Ungeți cu ulei de măsline.
Coaceți până când pâinea este aurie palidă și crocantă, aproximativ 8 până la 10 minute.
Aranjați brânza pe pâine prăjită și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 3 minute.
Stropiți toasturile cu miere.
Așezați pe un platou de servire și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.