Brunch de duminică: Tamale de pui și fasole neagră

Brunch de duminică: Tamale de pui și fasole neagră
Brunch de duminică: tamalele de pui și fasole neagră sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare kosher și piper crack, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brunch de duminică: clătite din făină de porumb cu miere, sare și piper negru crăpat, Cartofi dulci Chipotle, spanac și Tamale de fasole neagră, și Sunday Slow Cooker: Supă De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cojile de porumb în apă rece timp de cel puțin o oră, dar nu mai mult decât peste noapte. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper, stropiți cu ulei și grătiți până când gătiți la foc mediu până când sunt fierte complet, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească, apoi se toacă coapsele cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Coji De PorumbCoji De Porumb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scurgeți fasolea neagră și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Amestecați jumătate de fasole cu puiul mărunțit, apoi folosind o furculiță sau mâinile, zdrobiți fasolea rămasă și combinați cu amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Adăugați chimen și condimentați după gust cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1
Se amestecă masa harina, sarea și praful de copt până se combină. Încorporați untura în ingredientele uscate cu mâinile până când nu există bulgări vizibile de untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
UnturăUntură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați 1 cană de pui la un moment dat până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Pentru a asambla Tamale: luați două coji de porumb înmuiate și suprapuneți-le, cu partea în sus, astfel încât capătul adunat al fiecăruia să fie orientat spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
4
Așezați 1/2 cană de aluat în centrul cojii de porumb și folosind degetele, apăsați aluatul în jos, astfel încât să fie aplatizat. Lingură 1/4 cană de umplutură de-a lungul centrului aluatului, astfel încât să existe aluat expus de-a lungul fiecărei părți a tamale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Rulați tamale astfel încât aluatul să înconjoare umplutura. Îndoiți fiecare capăt și apoi înfășurați o altă coajă de porumb în jurul tamalei și legați-o cu sfoară de bucătărie pentru a o fixa. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Umpleți o oală cu apă și puneți tamalele în coșul cu aburi. Aduceți la foc mic la foc mare și aburiți tamalele până când aluatul este gătit și se îndepărtează ușor de înveliș, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista