Brunch de duminică: Tamale de pui și fasole neagră

Brunch de duminică: tamalele de pui și fasole neagră sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare kosher și piper crack, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brunch de duminică: clătite din făină de porumb cu miere, sare și piper negru crăpat, Cartofi dulci Chipotle, spanac și Tamale de fasole neagră, și Sunday Slow Cooker: Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb în apă rece timp de cel puțin o oră, dar nu mai mult decât peste noapte. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper, stropiți cu ulei și grătiți până când gătiți la foc mediu până când sunt fierte complet, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească, apoi se toacă coapsele cu mâinile.
Scurgeți fasolea neagră și clătiți sub apă rece.
Amestecați jumătate de fasole cu puiul mărunțit, apoi folosind o furculiță sau mâinile, zdrobiți fasolea rămasă și combinați cu amestecul de pui.
Adăugați chimen și condimentați după gust cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Se amestecă masa harina, sarea și praful de copt până se combină. Încorporați untura în ingredientele uscate cu mâinile până când nu există bulgări vizibile de untură.
Adăugați 1 cană de pui la un moment dat până se formează aluatul.
Pentru a asambla Tamale: luați două coji de porumb înmuiate și suprapuneți-le, cu partea în sus, astfel încât capătul adunat al fiecăruia să fie orientat spre exterior.
Așezați 1/2 cană de aluat în centrul cojii de porumb și folosind degetele, apăsați aluatul în jos, astfel încât să fie aplatizat. Lingură 1/4 cană de umplutură de-a lungul centrului aluatului, astfel încât să existe aluat expus de-a lungul fiecărei părți a tamale.
Rulați tamale astfel încât aluatul să înconjoare umplutura. Îndoiți fiecare capăt și apoi înfășurați o altă coajă de porumb în jurul tamalei și legați-o cu sfoară de bucătărie pentru a o fixa. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Umpleți o oală cu apă și puneți tamalele în coșul cu aburi. Aduceți la foc mic la foc mare și aburiți tamalele până când aluatul este gătit și se îndepărtează ușor de înveliș, aproximativ 45 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.