Brunch De Duminică: Pere Cranberry Crisp
Brunch de duminică: Pear Cranberry Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ovăz laminat ușor rotunjit, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Brunch De Duminică: Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Afine, Pear Cranberry Crisp, și Cranberry-pere Crisp.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Aruncați afine, pere, vanilie și 1/4 cană zahăr granulat împreună într-un castron cu 1/4 cană apă.
Într-un alt castron, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr granulat, făină, ovăz, zahăr brun, scorțișoară și sare.
Stropiți în unt și amestecați cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios și toată făina este încorporată. Nu lăsați amestecul să se reunească într-o minge.
Întindeți fructele într-un vas de copt de 9x13 (sau în opt ramekine de 8 uncii). Folosiți degetele pentru a presăra toppingul de firimituri peste fructe, rupând orice firimituri mari (firimiturile mai mari de 1 inch nu se vor găti).
Coaceți până când umplutura clocotește și toppingul se rumeneste, aproximativ 40 de minute. Sucurile ar trebui să buleze gros; altfel fructele vor fi ude.
Se serveste fierbinte, cald, sau la temperatura camerei, cu CR fra fra sau frisca frisca.