Brunch de duminică: bare de ovăz și curmale

Brunch de duminică: bare de ovăz și curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați brunch-ul de duminică: bare de ovăz și curmale. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 16. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați apa, curmalele și 1/4 cană de zahăr în cratiță la foc mediu. Gatiti pana cand datele sunt moi si lichidul este ingrosat, aproximativ 15 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Combinați făina, zahărul brun, ovăzul laminat, scorțișoara măcinată, praful de copt și sarea și amestecați bine. Folosind degetele sau tăietorul de patiserie pentru a combina untul cu ingredientele uscate până când se formează aluatul uscat (între toppingul de crumble și crusta de plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Ungeți vasul de copt de 8 pe 8 inci și apăsați amestecul de jumătate de crustă în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se toarnă amestecul de curmale peste, apoi amestecul de crustă rămas apăsând ușor crusta superioară în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
DateDate
6
Coaceți până când marginile încep să se rumenească și centrul este auriu, aproximativ 40 de minute. Se lasă să se răcească ușor și se taie în bare cât este încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista