Brunch cu brânză și crab
Ai nevoie de un fel principal pescatarian ? Cheese & Crab Brunch Bake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 438 de calorii . Pentru 2,05 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, ardei gras, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Întindeți muștar peste jumătatea inferioară a brioșelor.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu crab, suc de lămâie și coajă.
Se presară cu brânză cheddar. Acoperiți cu blaturi de brioșe; puse deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, laptele, maioneza, sarea, cayenne și piperul.
Se toarnă peste brioșe; se presară cu brânză elvețiană, parmezan, ceapă și ardei. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 375° timp de 30 de minute. Descoperi; Coaceți 20-25 de minute mai mult sau până când se fixează.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.