Brunch cu bacon și ouă
Brunchul cu bacon și ouă necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 1,75 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 335 de calorii . Un amestec de unt, bacon canadian, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 47% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un 11 inchi. x 7 inchi. tava de copt in cuptor la 325°; înclinați pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Intr-un castron batem ouale, smantana, laptele si sarea. Se amestecă ceapa.
Se toarnă în tava de copt.
Coaceți, descoperit, timp de 30 de minute sau doar până când ouăle se întăresc.
Puneți baconul într-un recipient de 8 inci. vas pătrat de copt.
Turnați siropul peste. Acoperiți și coaceți timp de 15 minute sau până când se încălzește.
Tăiați vasul cu ouă în pătrate și aranjați-l pe platou cu slănină canadiană.