Brownies De Broască Țestoasă Fără Gluten
Rețeta Brownies de broască țestoasă fără Gluten ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore. Acest desert are 337 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați caramele, frișcă, amestec de brownie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brownies De Broască Țestoasă Fără Gluten, Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Cookie-uri de broască țestoasă fără Gluten.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul tăvii pătrate (8 sau 9 inci). Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de brownie, untul și ouăle până se omogenizează.
Întindeți 2/3 din aluat în tigaie.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, caramelele cu microunde și frișca neacoperită la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până la omogenizare.
Stropiți caramelul uniform peste brownie parțial copt.
Se presară cu jumătate de chipsuri de ciocolată și jumătate de nuci pecan. Aruncați aluatul de brownie rămas cu linguri mici pe stratul de caramel.
Se presară cu chipsuri de ciocolată rămase și nuci pecan.
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când partea superioară a brownie-ului pare uscată. Se răcește complet înainte de tăiere.
Tăiați în pătrate, 4 rânduri pe 4 rânduri.