Broccolini și năut Dal

Broccolini și năut Dal
Broccolini și năut Dal este un fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție conține 459 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, chimen măcinat, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Broccolini și paste de dovlecei de năut cu pesmet Gremolata, Garlicky Broccolini, și Broccolini La Grătar.

Instrucțiuni

1
Puneți năutul într-o oală mare, adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in., și înmuiați peste noapte. (Sau aduceți la fierbere la foc mare, apoi opriți focul și înmuiați aproximativ 2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Pulsează jumătate de năut într-un robot de bucătărie cu 1/4 cană de apă proaspătă până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Se toarnă în oală folosită pentru înmuiere. Repetați cu nautul rămas, mai multă apă și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați bulion, 1 cană de apă, turmeric, chimen măcinat și 3/4 linguriță. sare în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
TurmericTurmeric
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când nautul este fraged, amestecând ocazional, 40 până la 50 de minute. Între timp, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până la auriu adânc, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Se amestecă broccolini în năut, se întoarce la fierbere și se gătește până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
NăutNăut
9
Se amestecă semințele de muștar și chimen și restul de 1/4 linguriță. sare în ceapă și gătește la foc mediu-mare, amestecând, până când chimenul devine o nuanță mai închisă, 2 minute. Puneți deoparte aproximativ o treime din amestec și amestecați restul în dal. Ladă dal și quinoa una lângă alta în boluri și deasupra cu amestec de ceapă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
MuștarMuștar
CeapăCeapă
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
SareSare
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
10
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista