Broccoli rabe cu lămâie și usturoi

Broccoli rabe cu lămâie și usturoi
Broccoli rabe cu lămâie și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 104 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare grosieră, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Broccoli rabe cu lămâie și usturoi, Broccoli Rabe Cu Usturoi, și Broccoli Rabe & Paste Cu Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați rabe, condimentați cu sare și acoperiți tigaia. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Drain rabe.
4
Întoarceți tigaia la căldură și sotati usturoiul și fulgii de ardei roșu în ulei la foc moderat timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați rabe, înveliți în ulei de usturoi. Gatiti rabe in ulei de usturoi timp de 2 minute si scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
6
Strângeți sucul de lămâie peste tigaie și presărați în coajă. Aruncați rabe pentru a distribui aroma de lămâie și transferați broccoli rabe în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista