Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Fettuccini de pui Broccoli Alfredo. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 415 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de broccoli, piept de pui, paste fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 254 de fani. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fettuccini Alfredo Cu Broccoli, Fettuccini De Pui Alfredo, și Pui Congelator Broccoli Fettuccini.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste fettuccini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente, adăugând broccoli pentru ultimele 4 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Paste
3
Scurgere.
4
Tăiați carnea de piept de pui în bucăți de mărimea mușcăturii, tăind orice grăsime în acest proces. Într-o tigaie mare topiți untul sau margarina la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Piept De Pui
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă puiul și se sotează până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Adăugați supa, laptele și brânza și amestecați toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Lapte
Supă
7
Se adaugă amestecul de paste / broccoli și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.