Coacerea cu Broccoli de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 603 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de ou, unt, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Somon, broccoli și coacere de cartofi, Șuncă și Broccoli se coace, și Broccoli Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă orezul și somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Orez
3
Combinați oul și maioneza; se adaugă la amestecul de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Somon
Ouă
4
Puneți jumătate într-un 2-qt uns. vas de copt; se acoperă cu jumătate din parmezan și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu 1 cană de brânză cheddar. Se acoperă cu amestecul de somon rămas, parmezan și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Cheddar
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Somon
6
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se presară cu brânza cheddar rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
8
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.