Broccoli cu tulpină lungă cu susan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură întreagă de 30? Broccoli cu tulpină lungă cu susan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 26 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită broccoli încolțit violet, cățel de usturoi, ghimbir și ulei vegetal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Tăiței cu tulpină de Broccoli cu sos de ghimbir de susan, Tăiței cu tulpină de Broccoli cu sos de ghimbir de susan, și Căpșuni cu tulpină lungă umplute cu brânză de capră Purple Haze sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aburiti broccoli sau pur si simplu fierbeti-l timp de 3 minute. Faceți o pastă aspră bătând sau amestecând tulpinile de usturoi, ghimbir și coriandru.
Se toarnă uleiul într-un wok fierbinte sau tigaie.
Adăugați pasta, apoi ridicați focul la maxim și sfârâiți timp de 1 min. Sfat în broccoli fiert, aruncați bine și presărați peste semințele de susan. Opriți focul, aruncați frunzele de coriandru și busuioc, dați-i un amestec și serviți.