Broccoli-caserola de brânză cu pui

Broccoli-caserola de brânză cu pui
Broccoli - caserola de brânză cu pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 50 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de flori de broccoli, unt, biscuiți Ritz grosolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Broccoli, brânză și caserolă de pui, Caserola de pui, Broccoli și brânză, și Caserola De Broccoli De Pui Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați broccoli într-un singur strat într-un vas de copt alungit de 2 litri ușor uns; acoperiți cu pui și VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
2
Topiți untul; aruncați cu firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se presară uniform peste caserolă.
4
Coaceți la 177° timp de 25 până la 30 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista