Broccoli în picături de pui fript

Broccoli în picături de pui fript
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, Broccoli în picături de pui fript ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 69 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de broccoli, usturoi, picături de pui fript și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit cu picături de tigaie cu ierburi și usturoi, Pui Spatchcocked prăjit cu muștar și conopidă, și Mr. ben muștar-pui prăjit cu picături conopidă.

Instrucțiuni

1
După prăjirea unui pui, scoateți-l din tigaie și așezați-l pe o tavă de servire pentru a se odihni. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Se toarnă excesul de picături din tigaia de prăjire, lăsând doar suficient pentru a acoperi broccoli. Aruncați broccoli și usturoiul în picături până când sunt acoperite și puneți-le în cuptorul încă fierbinte. Prăjiți timp de 5 până la 8 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista