Briose De Afine-Portocale

Briose De Afine-Portocale
Brioșele cu afine-portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 14. Dacă aveți la îndemână lapte de orez, afine, semințe de in măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Briose de afine-portocale, Brioșe Cu Afine Portocalii, și Muffins De Portocale De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți merisoarele într-un castron și turnați peste ele apa fierbinte și nectarul de agave. Se amestecă și se lasă deoparte cel puțin 15 minute pentru a permite afinelor să se îngroape. Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Pulverizați tigaia pentru brioșe cu spray antiaderent sau folosiți o tigaie din silicon sau căptușeli pentru brioșe. Într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate: făină, semințe de in, zahăr, înlocuitor de ouă, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un alt castron, amestecați sucul de portocale, laptele de soia, sosul de mere, vanilia și coaja de portocală. Se strecoară lichidul din afine în ingredientele lichide. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și adăugați lichid. Se amestecă doar până când toată făina este umezită;nu amestecați prea mult. Se amestecă afine și nuci. Puneți aluatul în cupe de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Semințe De InSemințe De In
Lapte De SoiaLapte De Soia
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți timp de 12 până la 16 minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scoateți tigaia pentru brioșe pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 5 până la 10 minute înainte de a scoate cu grijă brioșele din cupe. Face aproximativ 14-16 brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista