Briose Cu Iaurt Streusel
Brioșele cu iaurt Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare sunt Briose Cu Iaurt Streusel, Briose Streusel Cu Iaurt Cu Rubarbă, și briose streusel cu mere cu iaurt grecesc.
Instrucțiuni
Faceți topping streusel: într-un castron mic, combinați ingredientele streusel și prindeți-le împreună în firimituri mari.
Așezați vasul în congelator.
Faceți brioșe: Preîncălziți cuptorul la 191°. căptușiți căni dintr-o formă de brioșă cu căptușeli de hârtie. Într-un castron mare, bateți untul, zahărul, ouăle, vanilia și iaurtul. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea cu o lingură de lemn. Umpleți fiecare ceașcă de briose cu aluat. Împrăștiați streusel topping peste fiecare brioșă și apăsați ușor pe firimituri, astfel încât să adere la aluat.
Coaceți până când blaturile sunt aurii, 17 până la 20 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie așezată pe un suport de sârmă timp de 5 minute, apoi scoateți brioșele în raft pentru a se răci complet.