Brioche
Această rețetă servește 16. Dacă 8 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brioșă ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de lapte cald, drojdie instant, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), Brioche, și Brioche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele aluatului într-un castron mare pentru a forma un aluat. Frământați aproximativ 10 minute, până când este neted și strălucitor.
Sau, pentru a utiliza un mixer cu suport: montați cârligul pentru aluat și adăugați toate ingredientele pentru aluat în vasul mixerului.
Se amestecă la viteză mică până se combină și se amestecă timp de aproximativ 10 minute, până când este neted și strălucitor.
Formați aluatul într-o rundă, puneți-l într-un castron și acoperiți bine. Se lasă la frigider peste noapte.
A doua zi, împărțiți aluatul în 2 bucăți și formați-l în forma dorită. Făinați ușor pâinile, așezați-le pe o scândură de lemn sau o cârpă de in și acoperiți-le cu o pungă de plastic. Lăsați-le undeva frumos și cald la dovada până aproape dublat în dimensiune; acest lucru ar putea dura 3 sau 4 ore, ca aluatul este rece.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. pentru glazură, bateți oul și laptele împreună.
Transferați pâinile înălțate pe o foaie de copt și periați peste tot cu glazura.
Coaceți timp de aproximativ 10 minute, apoi coborâți setarea cuptorului la 350 km F și coaceți încă 30 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Manualul pâinii River Cottage de Daniel Stevens.As pe lângă coacerea pâinii proaspete în fiecare zi în bucătăriile sediului River Cottage, Daniel Stevens conduce construcția tot mai populară și
Cursuri de coacere, care echipează studenții cu abilitățile de a-și construi propriul cuptor cu lemne în aer liber. Daniel gătește și coace în bucătării profesionale de câțiva ani, atât în Hertfordshire, unde a crescut, cât și mai recent în Dorset, unde locuiește acum. El face parte din echipa River Cottage headquarters kitchen din 2006.