Brioșe englezești cu cereale de tărâțe
Brioșele englezești cu cereale de tărâțe sunt un vegetarian pâine. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați cereale de tărâțe, drojdie, lapte cu conținut redus de grăsimi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Post Raisin Bran Sos De Mere Bran Cereale Briose, Brioșe Sănătoase De Grâu Și Tărâțe Din Cereale, și Briose Cu Tărâțe De Scorțișoară De Mere / Aluat De Brioșe Super Bran.
Instrucțiuni
Combinați laptele, untul și sarea într-o cratiță mică și încălziți până se topește untul.
Se ia de pe foc și se amestecă cerealele cu tărâțe.
Lăsați să stea până lukewarm.In un bol mixer stand, combinați apa caldă și drojdia și lăsați să stea până se spumează.Se amestecă amestecul de cereale. Adăugați treptat 2 1/2 căni de făină și zahăr.
Adăugați amestecul de cereale și amestecați bine, apoi puneți sub cârligul de aluat și frământați. Dacă aluatul pare lipicios și se agață de partea laterală a bolului, adăugați încă câteva linguri de făină. Frământați aluatul până când este neted și elastic.
Transferați într-un vas uns. Întoarceți aluatul astfel încât să fie neted din unt în castron, apoi acoperiți și lăsați să crească timp de 45 de minute până la o oră.Punch jos aluat. Pe suprafața ușor făinată, rulați la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați cu tăietor de biscuiți de 3 inci cu făină în 12 runde.
Se aseaza pe foaia de copt presarata usor cu faina sau tapetata cu pergament. Acoperiți cu o foaie unsă de folie de plastic și lăsați să crească la loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute.Preîncălziți tigaia electrică la 250 F sau preîncălziți tigaia mare obișnuită la foc mic-am folosit o tigaie mare antiaderentă. L-am încălzit la mediu, apoi l-am redus la căldură la minim.
Așezați rundele (4 la un moment dat sau oricât de multe se potrivesc) în tigaie și gătiți timp de 20 până la 24 de minute, întorcându-vă la jumătate, până când părțile laterale sunt gata și mijlocul este de aproximativ 200 de grade F. Se răcește complet. Împărțiți, prăjiți și serviți.