Brioșe Dulci Cu Zmeură
Brioșele dulci de zmeură sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, Zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor, Brioșe Cu Zmeură Roșie, și Brioșe Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și zahărul.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele doar până se umezește (aluatul va fi gros).
Puneți aproximativ 1 lingură de aluat în 12 căni de brioșe căptușite cu hârtie. Se acoperă cu 1 linguriță de gem. Puneți aluatul rămas (aproximativ 1 lingură fiecare) peste gem.
Se coace la 425 la 12-14 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele glazurate până se omogenizează.
Scoateți brioșele într-o grătar.
Stropiți glazura peste brioșe calde.