Brioșe de tărâțe cu cafea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă Brioșe de tărâțe cu cafea. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 120 de calorii . Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cafea, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este bun. Brioșele umede cu tărâțe de speltă , brioșele umede cu tărâțe vegane și brioșele cu cafea espresso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul alb și untul până se omogenizează. Se amestecă zara și cafeaua. Amestecul va arăta închegat.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul de cafea. Amestecați cerealele de tărâțe. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 20 de minute sau până la o săptămână.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tavă de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie pentru brioșe. Umpleți fiecare cană cu 1/4 cană de aluat.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea superioară se ridică înapoi când este ușor atins. Se răcește în tigaie înainte de a le scoate.