Brioșele cu smochine acoperite cu ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brioșe Cu Ouă Florentine, Brioșe De Zmeură Cu Vârf De Ovăz, și Brioșe cu ouă și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făinurile și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Așezați Zara, smochinele, uleiul, vanilia și oul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Smochine
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați amestecul de smochine în amestecul de făină, amestecând doar până se combină. Împărțiți aluatul uniform între 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Combinați zahărul brun, ovăzul și untul într-un castron mic; aruncați cu o furculiță până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Presărați uniform amestecul de ovăz peste brioșe.
8
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă timp de 5 minute; scoateți brioșele din tigăi și răciți complet pe raft.