Brioșe de dovleac învârtite cu zmeură și smântână

Brioșe de dovleac învârtite cu zmeură și smântână
Brioșele de dovleac cu zmeură și cremă sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 18 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Palatul pretențios are 916 de fani. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, zmeură driscoll, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Zmeură Învârtită, Smântână-plăcintă de dovleac învârtită, și Brownies De Dovleac Cu Cremă De Brânză Învârtită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați 18 căni de cupcake cu căptușeli (se recomandă căptușelile din folie). Dacă utilizați căptușeli de hârtie, pulverizați ușor căptușelile cu spray de gătit înainte de a umple cu batter.In un castron mare de amestecare, bateți iaurtul, ouăle și vanilia până când sunt bine combinate. Se amestecă dovleacul și scorțișoara. Adăugați încet făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând până se combină bine. Umpleți căptușelile 1/2 pline cu batter.To pregătiți cremă de brânză de zmeură, bateți crema de brânză înmuiată cu zahăr până se combină bine. Se amestecă și se sparge zmeura în smântână până se combină și fructele de pădure se descompun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți 1 linguriță de cremă de zmeură deasupra cupelor umplute. Luați o scobitoare sau o frigăruie și rotiți crema pe tot parcursul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Coaceți timp de 28-33 de minute sau până când sunt coapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți și lăsați să se răcească.
5
Serviți temperatura camerei sau răcită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate3
Revista