Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu afine de lămâie. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 321 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Briose Cu Lămâie De Afine Sălbatice Cu Glazură De Lămâie, Brioșe Cu Lămâie De Afine, și Brioșe De Afine-Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți sau tapetați un cositor de brioșă cu 12 puțuri cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un bol de amestecare, combinați 3 căni de făină, praf de copt și sare și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Într-un alt bol mare de amestecare, amestecați împreună zahărul, ouăle, coaja de lămâie și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede alternând cu smântâna și amestecați doar pentru a combina. Evitați amestecarea excesivă. Aruncați afinele cu 1 lingură de făină și pliați în aluat.