Brioșe Cu Tărâțe De Dovleac
Brioșele cu tărâțe de dovleac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 203 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, făină de aur, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brioșe Cu Tărâțe De Dovleac, Brioșe Cu Tărâțe De Dovleac, și Brioșe Cu Tărâțe De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul doar cu 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite, cu scurtare.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie). Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți dovleacul, laptele, uleiul, vanilia și ouăle cu sârmă până se omogenizează bine.
Adăugați făină, zahăr brun, praf de copt și condimente de plăcintă cu dovleac; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă cerealele și stafidele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând plin.
Se presară cu zahăr turbinado.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.