Brioșe Cu Mere Și Fulgi De Ovăz

Brioșe Cu Mere Și Fulgi De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu mere și fulgi de ovăz. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de mere, oul, merele Granny smith și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Mere De Ovăz, Brioșe Cu Mere Și Fulgi De Ovăz, și Brioșe De Ovăz Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°. aliniați o cutie de brioșă de 12 căni cu garnituri de hârtie sau ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Se amestecă ovăzul. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, sosul de mere, uleiul, oul și vanilia. Se amestecă merele în amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se adaugă amestecul de iaurt în amestecul de făină și se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți până la auriu și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 22 până la 24 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să se răcească în tigaie 5 minute, apoi întoarceți brioșele la raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Combinați sucul de cidru sau lămâie și zahărul cofetarilor cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
8
Stropiți peste brioșele răcite și lăsați să stea până se fixează, 15 până la 20 de minute.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista