Brioșe cu lămâie și semințe de mac I

Brioșe cu lămâie și semințe de mac I
Brioșe cu lămâie și mac I este un mic dejun care servește 12. O porție conține 163 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână iaurt, făină, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt brioșe cu semințe de mac cu lămâie , brioșe cu căpșuni și semințe de mac și prăjitură cu semințe de mac cu lămâie .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (205 grade C). Unge usor o tava de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
2
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr alb, semințele de mac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(funcționează și Toate Scopurile)(funcționează și Toate Scopurile)
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
3
Într-un castron separat amestecați ouăle, iaurtul, uleiul vegetal și coaja de lămâie. Se amestecă bine și se toarnă peste amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chiles Poblano Mici6 Chiles Poblano Mici
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
4
Se amestecă până când se combină. Nu amestecați în exces!
5
Distribuiți aluatul uniform între cupele de brioșe pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosop De Hârtie TexturatăProsop De Hârtie Texturată
6
Coaceți la 400 de grade F (205 de grade C) timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
7
Combinați sucul de lămâie cu restul de 3 linguri de zahăr alb. Se amestecă în zahăr se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
6-1/2 Cani De Apa Rece6-1/2 Cani De Apa Rece
8
Odată ce brioșele sunt coapte, străpungeți blaturile de mai multe ori cu o scobitoare. Turnați încet aproximativ 1 lingură de amestec de suc de lămâie și zahăr peste blatul fiecărei briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
6-1/2 Cani De Apa Rece6-1/2 Cani De Apa Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini GrelePungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini Grele
9
Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de 10 minute înainte de a le scoate din tavă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista