Brioșe cu ganache de ciocolată
Brioșele cu ganache de ciocolată sunt o rețetă americană pentru 12 persoane. O porție conține 453 de calorii , 6 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de granule de cafea, ouă, zahăr și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Merge bine ca desert. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este oferită de Foodnetwork. Cu un scor la cupă de 38% , acest preparat este destul de prost. Brioșele cu ciocolată umplute cu unt de arahide și glazură de ganache de ciocolată , brioșele cu vanilie și glazură de ganache de ciocolată cu smântână și tortul cu straturi de ciocolată și ganache sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 160°C. Așezați forme de hârtie într-o tavă pentru brioșe.
Mixați untul și zahărul în bolul unui mixer electric prevăzut cu paletă până când compoziția este ușoară și pufoasă.
Adăugați ouăle, câte unul pe rând.
Amestecă siropul de ciocolată și vanilia.
Adăugați făina și granulele de cafea și amestecați până se omogenizează. Nu bateți prea tare, altfel brioșele vor fi tari.
Puneți aluatul în formele de brioșe și coaceți timp de 30 de minute sau până când se întărește la mijloc. Nu coaceți prea mult!
Se lasă să se răcească complet în tava de brioșe.
Pentru ganache, fierbeți smântâna groasă, bucățile de ciocolată și cafeaua instant în baie de aburi, peste apă care fierbe la foc mic, până când compoziția devine fină și caldă, amestecând ocazional.
Înmuiați partea de sus a brioșelor în ganache. Nu le refrigerați.