Brioșe Cu Dovlecei Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de dovlecei condimentate. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână nucșoară, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe Cu Dovlecei Condimentate Chai, Brioșe cu ulei de măsline cu dovlecei condimentate cu glazură de lămâie, și Brioșe de turtă dulce cu Streusel condimentat și sos tare condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați două rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Linia 2 (12 puțuri) Tigăi pentru brioșe cu căptușeli de hârtie. Alternativ, acoperiți puțurile cu unt; pus deoparte.
Așezați făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați ouăle, zaharurile, uleiul și vanilia într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină până când se combină. Îndoiți dovlecelul până se amestecă uniform.Umpleți puțurile de briose aproximativ două treimi din drum.
Coaceți, rotind cratițele pentru brioșe din față în spate și de sus în jos la jumătatea timpului de gătit, până când brioșele se rumenesc și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Transferați tigăile în rafturi de sârmă și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Scoateți brioșele din tigăi și răciți-le complet.