Brigadeiro-Trufe De Ciocolată Braziliană
Brigadeiro-Trufe de ciocolata Brazilian este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați stropi de bomboane colorate, lapte condensat, cacao de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brigadeiro Brazilian De Alune, Brigadeiros (Trufe De Ciocolată Braziliană), și Brigadeiros (Trufe De Ciocolată Braziliană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți tigaia sau platoul mare de mică adâncime cu unt. În cratița grea antiaderentă de 4 litri, încălziți laptele condensat, cacao și 2 linguri de unt până la fierbere, amestecând constant cu lingura de lemn. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 10 până la 15 minute, amestecând constant, până când amestecul este gros și strălucitor și începe să se îndepărteze de partea inferioară și laterală a cratiței atunci când tigaia este înclinată.
Se toarnă amestecul în tigaie superficială; se răcește complet (se dă la frigider pentru a se întări mai repede).
Așezați ingredientele rămase în boluri mici separate. Folosiți linguriță sau baller de pepene galben pentru a scoate amestecul de trufe, apoi folosiți mâinile unse pentru a forma bile de 1 până la 1 1/2 inch.
Rulați fiecare bilă în fistic, migdale, nucă de cocos sau stropi.
Așezați în mini căni de copt din hârtie.
A se păstra bine acoperit la temperatura camerei până la 2 zile sau la frigider până la 1 săptămână.