Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșie verde

Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșii verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 699 calorii, 29G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $3.54 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Serious Eats are 20 de fani. Un amestec de sare și piper kosher, brânză de capră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșie verde, Sandviș cu brânză Brie și capră la grătar cu slănină și roșie verde, și Piept de curcan la grătar cu slănină, roșie verde cu brânză de capră-maioneză de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o tigaie mare sau pe o plită și gătiți, răsturnând-o o dată, la foc mediu până se rumenesc și crocant, aproximativ 10 minute.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Rupeți fiecare bucată în jumătate și dați deoparte.
Încălziți o tavă din fontă sau o tigaie din fontă la foc mediu.
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine. Întoarceți 4 felii de felii de pâine și stratificați fiecare cu 3 până la 4 felii de Brie, 2 felii de roșii verzi, 2 felii de brânză de capră și 4 felii de slănină. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați feliile de pâine rămase deasupra, cu untul în sus și gătiți pe grătar până când fundul se rumeneste, 3 până la 4 minute. Întoarceți sandvișul, acoperiți cu un bol rezistent la căldură (pentru a topi brânza) și continuați să gătiți până când fundul se rumeneste și Brie s-a topit, 3 până la 4 minute.