Brie cu migdale
Brie cu migdale este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 104 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, brânză brie rotundă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Brie cu migdale, Risotto de conopidă cu Brie și migdale, și Brie La Cuptor În Filo Cu Gem Și Migdale.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați brânza în farfurie sau tigaie rezistentă la cuptor. Brânză de brânză cu 3 până la 4 centimetri de la căldură aproximativ 2 minute 30 secunde sau până când este moale și caldă.
Topiți untul; se amestecă migdalele și țuica.
Așezați brânza în farfurie sau vas cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit pe mediu (50%) 2 până la 3 minute sau doar până când este moale și cald.
Puneți untul într-o cană de măsurare cu microunde de 1 cană. Unt cu microunde descoperit la mare aproximativ 1 minut sau până la topire; se amestecă migdalele și coniacul.