Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Brandy-Apple Punch ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 129 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de zahăr brun, sirop de arțar, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Maple Brandy Punch, Foc Brandy Pumn, și Brandy Lapte Pumn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați afine, 1/4 cană de apă și zahărul brun într-un castron mare și amestecați cu un tocător de cartofi până când merisoarele sunt complet zdrobite și zahărul brun s-a dizolvat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Afine
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
2
Adăugați restul de 1 1/4 căni de apă, cidru de mere sau suc, coniac, suc de lămâie și sirop de arțar și amestecați energic până se combină bine și zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Suc De Lămâie
Sirop De Arțar
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc
Zahăr
Apă
3
Se toarnă amestecul printr-un set de strecurătoare peste un ulcior de 10 căni și se aruncă solidele rămase în strecurătoare. Se răcește cel puțin 1 oră sau până la rece.Dacă doriți, transferați amestecul într-un bol cu pumn și acoperiți cu felii de mere. Pentru a servi, turnați 3 uncii de pumn într-un pahar highball umplut cu gheață.