Bran-legume fermentate din ' Mastering Fermentation

Bran-legume fermentate din ' Mastering Fermentation
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați legumele fermentate cu tărâțe din 'Mastering Fermentation. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 306 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de bere artizanală, miso, apă neclorurată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 120 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Ketchup de roșii din ' Mastering Fermentation, Smoky Chipotle în Adobo din ' Mastering Fermentation, și Stăpânirea Chiftelei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați-prăjiți tărâțele într-o tigaie mare la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, sau întindeți-le pe o foaie de copt și prăjiți-le într-un cuptor de 300 km F doar până când o puteți mirosi, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
BranBran
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se ia de pe foc și se răcește.
3
Așezați într-un castron mare și aruncați algele uscate, dacă utilizați. Într-un castron separat, combinați apa și berea și amestecați sarea pentru a combina și dizolva. Amestecați acest lucru în tărâțe pentru a încorpora; ar trebui să arate ca nisip umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
BranBran
VarecVarec
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă miso, dacă se folosește, și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
MisoMiso
5
Masați amestecul cu mâinile curate până când este o pastă netedă ca nisipul umed. Pentru lotul inițial, va trebui să obțineți bacteriile cu câteva zile înainte de îngroparea legumelor destinate murăturilor. În crock, stratificați un centimetru sau doi de "nisip" și apoi stratificați resturile de legume. Acoperiți cu restul de" nisip", așezați vasul pe blatul din bucătărie, acoperiți-l cu pânză de brânză cu țesătură fină și lăsați să înceapă petrecerea de fermentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Lăsați să stea 3 zile, apoi îndepărtați bucățile de resturi de legume. Nisipul umed este apoi gata pentru a fi folosit pentru a face murături Nuka.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
7
Spălați și tăiați legumele. Curățați dacă pielea nu trebuie mâncată. Legumele întregi mici de dimensiuni aproximativ egale sunt cele mai bune. Vor fermenta cam în același ritm și sunt ușor de îngropat și apoi de găsit în nisip. Pot fi tăiate în bucăți mai mici după decapare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8
Scoateți amestecul de nisip umed din crock pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Se amestecă puțin mai multă apă dacă amestecul a fost sfărâmicios. Gustați-l și mirosiți-l. Pentru mine, miroase a aluat sănătos de pâine sau chiar miso. Dacă în orice moment amestecul miroase acru sau funky, aruncați-l și începeți un lot proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
MisoMiso
10
Umpleți partea de jos a crock-ului cu aproximativ 2 centimetri de "nisip."Îngropați parțial o varietate de legume în amestec, lăsând spațiu între bucăți pentru a umple cu nisip. Umpleți cu nisip între ele, apoi așezați un alt strat de nisip deasupra (de data aceasta aproximativ 1 inch adâncime) și continuați cu următoarea legumă. Repetați procesul, terminând cu un strat de nisip pentru a închide complet legumele. Acoperiți vasul cu pânză de brânză cu țesătură fină și fixați-l cu o bandă de cauciuc. Puneți-l pe blatul din bucătărie sau într-un loc răcoros pentru a fermenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
11
Gust-testați o bucată după 12 ore. Dacă este încă "crud", continuați să fermentați; majoritatea legumelor durează 1 până la 2 zile. Dacă vă place (ar trebui să fie încă puțin crocant), aruncați ușor amestecul pe o foaie de copt și săpați-vă comorile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Îndepărtați orice bucăți de tărâțe din murături sau lăsați-le ușor într-un castron cu apă rece pentru a îndepărta excesul. Murăturile sunt gata de consumat. Cel mai bine este să le consumați într-o zi sau două după murare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
BranBran
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Tăiați felii sau bucăți după dorință și serviți.
14
Adunați nisipul umed și depozitați în același ciob. Nu este nevoie să spălați crock-ul, deoarece bacteriile din interior vor fi bune pentru următorul lot. Începeți un nou lot de murături sau conectați câteva bucăți de legume pentru a menține colonia de bacterii. Acoperiți vasul cu pânză de brânză și puneți-l la temperatura camerei pentru o zi. Dacă nu se utilizează în decurs de 24 de ore, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei și masați cu mâinile curate înainte de a face următorul lot de murături. Manipulat corect, cu sare și apă reumplute după cum este necesar, acest amestec de tărâțe se va îmbunătăți doar cu timpul. Vei fi capabil să-l treacă de-a lungul la un iubit-o!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
BranBran
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
DificultateExpert
Gata În120 hrs
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista