Brânză la grătar cu slănină, roșii și Avocado

Brânza la grătar cu slănină, roșii și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 775 calorii, 26g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 490 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Bacon, roșii și Avocado brânză la grătar, Brânză La Grătar Cu Roșii, Avocado, Slănină Și Rucola, și The Bug ' s Ultimate Bacon, porumb și brânză la grătar cu Avocado și @ RudisGlutenFree Say Cheese Contest & #Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă și gătiți la foc mediu-mic, rotind ocazional, până când este crocantă peste tot, aproximativ 8 minute.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și grăsimea de slănină într-un castron mic.
Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu. Topiți untul până când spumarea dispare.
Adăugați ambele felii de pâine și gătiți, învârtindu-se ocazional, până se rumenesc pal pe partea de jos, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă de tăiat prăjită-cu fața în sus.
Așezați o felie de brânză deasupra unei felii, urmată de slănină, roșii și avocado. Se acoperă cu a doua felie de brânză și se închide sandvișul.
Adăugați jumătate din grăsimea de slănină rezervată în tigaie și încălziți la foc mediu-mic.
Adăugați sandviș și gătiți, învârtindu-se ocazional, până la adâncime, chiar maro auriu, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați sandwich-ul folosind o spatulă metalică flexibilă.
Adăugați grăsimea de slănină rămasă. Întoarceți sandvișul în tigaie gătit cu fața în sus. Se condimentează cu sare. Gatiti, vartej ocazional, pana cand a doua parte este adanca, chiar maro auriu si branza se topeste bine, aproximativ 5 minute.