Brânză Feta Marinată
Brânza feta marinată este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână roșii și ierburi uscate la soare tăiate julienne, brânză feta, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Feta Marinată, Brânză feta marinată cu Jalapeincomposos, și Upgrade De Brânză: Încercați Această Feta Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați brânza, roșiile, uleiul, oțetul, caperele și fulgii de piper până se omogenizează. Împărțiți amestecul uniform între 4 borcane (jumătate de halbă) cu capace strânse.
Adăugați 1 crenguță de cimbru și 1 fâșie de coajă de lămâie în fiecare borcan.
Capac; la frigider cu cel puțin 24 de ore înainte de servire.
Se servește la temperatura camerei. A se păstra la frigider.