Nevoie de o felul principal prietenos cu fodmap? Brânza de vită și coacerea cu roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză colby-monterey jack, orez instant, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Brânză De Roșii-Carne De Vită, Brânză Italiană De Vită, și Brânză De Carne De Vită De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) sau caserola de 2 litri cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Gatiti carnea de vita macinata in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este fiarta bine, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgere. Se amestecă amestecul de supă, roșiile tocate, orezul și apa. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă
Tomate
Apă
Orez
4
Se toarnă în vasul de copt pulverizat. Acoperiți bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
5
Coaceți la 204°.timp de 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Descoperi; top cu felii de roșii; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Roșii
Brânză
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute sau până când brânza este topită.