Brânză de casă Val cu usturoi și Cayenne

Brânza de casă Val cu usturoi și Cayenne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 153 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zară, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ North Woods Inn pâine cu brânză de usturoi – Acest lucru merge atât de bine cu un castron de supă de casă, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-pansamentul cu brânză albastră nu trebuie achiziționat în magazin, îl puteți face acasă, în propria bucătărie și are un gust mai bun de casă, și Brânză Brousse de la ' Home Made Winter.
Instrucțiuni
Umpleți o oală foarte mare cu apă.
Puneți oala din oțel inoxidabil, pânză de brânză, o lingură mare din oțel inoxidabil, strecurătoare și clești în apă. Aduceți apa la fierbere. Fierbeți ustensilele timp de 10 minute pentru a steriliza.
Transferați articolele sterilizate pe o suprafață curată, scurgeți apa.
Se toarnă 2% lapte și zară în oala sterilizată și se pune la foc mediu-mic. Încălziți încet laptele la 180 până la 185 de grade F (80 până la 85 de grade C), amestecând constant. Răzuiți fundul oalei pe măsură ce laptele se încălzește pentru a preveni arderea. Când laptele a atins temperatura corectă, scoateți-l de pe foc. Amestecați foarte ușor sucul de lămâie și lăsați laptele să se răcească la 100 de grade F (38 de grade C). Cașul albicios se va separa de zerul galben-verzui. Nu amestecați sau agitați prea mult pentru a păstra cașul.
Cu lingura cu fante, transferați ușor cașul în strecurătoarea căptușită cu pânză de brânză. Adunați 4 colțuri ale pânzei de brânză și legați-le într-un pachet. Agățați pachetul deasupra chiuvetei de la robinet sau de la mânerul dulapului de bucătărie; lăsați să picure câteva ore până când cașul de brânză este rece și umed, dar nu umed.
Așezați cașul într-un bol de amestecare și amestecați cu sare kosher, pudră de usturoi și piper cayenne până se combină bine.
Așezați o bucată de folie de plastic de aproximativ 12 x 18 inci pe o suprafață de lucru. Lingurați brânza de-a lungul unei părți mai scurte a plasticului și ridicați marginea învelișului pentru a rula brânza într-un cilindru strâns. Răsuciți capetele închise pentru a închide brânza în plastic; la frigider până se răcește bine.