Brânză De Capră Învelită În Frunze De Struguri La Grătar

Brânza de capră învelită cu frunze de struguri la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, la 8 frunze de struguri, brânză de capră rotundă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pachete de frunze de struguri de brânză de capră cu Melissa, Frunze de struguri la grătar umplute cu cârnați și brânză de capră, și Brânză De Capră Și Galete De Struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Înfășurați frunzele de struguri în jurul brânzei pentru a o acoperi complet; legați cu sfoară de bucătărie.
Ungeți brânza învelită cu ulei de măsline și grătar, întorcându-se o dată, până când frunzele încep să se carbonizeze și brânza este moale, 5 până la 8 minute.
Între timp, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și sarea după gust într-un bol.
Transferați brânza caldă pe o farfurie de servire, turnați uleiul deasupra și îndepărtați sfoara.
Fotografie realizată de Con Poulos