Bourride cu lămâie a Amboliolis

Bourride cu lămâie a Amboliolis
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Bourride cu lămâie și ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 8,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână aioli de lămâie, suc de lămâie, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi, Monkfish și Scoica Bourride, și Bourride (tocană de pește cu un Orkrokuloli).

Instrucțiuni

1
Transferați 1 1/3 căni aioli în castron mediu; rezervați aioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă sucul de lămâie și șofranul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați praz, fenicul și morcovi; saut 10 minute. Se amestecă frunzele de dafin și coaja de portocală, apoi sucul de scoică și amestecul de lămâie-șofran. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Suc De ScoiciSuc De Scoici
MorcovMorcov
șofranșofran
FeniculFenicul
PrazPraz
LămâieLămâie
5
Adăugați pește; reduceți căldura la mediu. Fierbeți până când peștele este opac în centru, ocazional lingând lichid peste pește pentru a se scufunda, dacă este necesar, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați peștele într-un castron mare; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6
Se fierbe lichidul în oală 10 minute pentru a reduce ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți 1/2 cană de lichid redus în castron cu 1 1/3 căni aioli, apoi amestecați gălbenușurile de ou. Întoarceți amestecul de gălbenuș-aioli la lichidul rămas în oală. Folosind lingura de lemn, amestecați constant la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AioliAioli
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă peștele și orice sucuri acumulate în sos fierbinte în oală; lăsați să stea până când peștele este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Împărțiți bourride între 8 boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Garnisiți cu crenguțe de chervil, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
11
Serviți aioli rămași alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate88
Revista