Bourride cu lămâie a Amboliolis
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Bourride cu lămâie și ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 8,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână aioli de lămâie, suc de lămâie, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi, Monkfish și Scoica Bourride, și Bourride (tocană de pește cu un Orkrokuloli).
Instrucțiuni
Transferați 1 1/3 căni aioli în castron mediu; rezervați aioli rămași.
Se amestecă sucul de lămâie și șofranul într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Adăugați praz, fenicul și morcovi; saut 10 minute. Se amestecă frunzele de dafin și coaja de portocală, apoi sucul de scoică și amestecul de lămâie-șofran. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați pește; reduceți căldura la mediu. Fierbeți până când peștele este opac în centru, ocazional lingând lichid peste pește pentru a se scufunda, dacă este necesar, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați peștele într-un castron mare; capac.
Se fierbe lichidul în oală 10 minute pentru a reduce ușor.
Bateți 1/2 cană de lichid redus în castron cu 1 1/3 căni aioli, apoi amestecați gălbenușurile de ou. Întoarceți amestecul de gălbenuș-aioli la lichidul rămas în oală. Folosind lingura de lemn, amestecați constant la foc mediu-mic până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 7 minute (nu fierbeți).
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă peștele și orice sucuri acumulate în sos fierbinte în oală; lăsați să stea până când peștele este încălzit, aproximativ 5 minute.
Împărțiți bourride între 8 boluri puțin adânci.
Garnisiți cu crenguțe de chervil, dacă doriți.
Serviți aioli rămași alături.