Bourbon-Blazed Piersici Peste Crema Congelate

Bourbon-Blazed piersici peste crema congelate este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 307 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de bourbon, marmeladă de portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici prăjite cu zahăr brun și cremă înghețată, Piersici și cremă cremă congelată cu Brownies și sos de Caramel întunecat sărat, și Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; amestecați coaja portocalie.
Adăugați piersici, marmeladă de portocale, zahăr și suc de lămâie, amestecând bine. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand piersicile sunt fragede.
Puneți bourbonul într-o cratiță mică; gatiti pana se incalzeste bine. (Nu fierbeți.)
Se toarnă peste amestecul de piersici și se aprinde cu un chibrit lung; se amestecă până când flăcările se sting.
Serviți imediat peste crema de vanilie congelată în boluri individuale.