Rețeta Bourbon-Bacon BBQ Chicken ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 610 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bacon Bourbon biscuit de cartofi dulci cu crutoane de scorțișoară și unt de Bourbon, BBQ Bacon Ranch fotbal brânză minge, și Chiftele De Pui Bourbon Cu Miere De Bacon.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina într-un castron mic; pus deoparte. Reduceți focul la mediu scăzut, adăugați ceapa în tigaie și gătiți-o în grăsimea de slănină, amestecând ocazional până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Bateți ingredientele măsurate rămase și condimentați cu sare și piper. Se amestecă slănina rezervată, se mărește focul la mediu și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor și ține o linie pe spatele unei linguri de lemn când trageți un deget prin ea, aproximativ 25 de minute. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar. Împărțiți în mod egal sosul între 2 boluri mici și lăsați-l deoparte să se răcească la temperatura camerei (1 bol va fi pentru servire, celălalt pentru periaj pe pui în timp ce gătește pe grătar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bateti
4
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f). Între timp, dacă utilizați piept de pui (fie dezosat, fie cu os), tăiați-le în jumătate transversal. Se usucă bucățile de pui cu prosoape de hârtie și se așează pe o foaie de copt. Înveliți-le peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați puiul pe el (cu pielea în jos dacă utilizați skin-on), acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile de pui, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte, încă aproximativ 5 minute.Întoarceți din nou puiul și periați cu generozitate bucățile folosind vasul cu sos pus deoparte pentru pui. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați puiul, apoi continuați să răsturnați și să periați la fiecare 5 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 25 până la 30 de minute Timp total de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Bucăți De Pui
Carne
Os
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bol
5
Scoateți puiul într-un platou de servire curat și treceți vasul rămas cu sos de grătar pe lateral.