Borș

Borș
Borșul este un fără gluten supă. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, mărar, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Borș II, Borș, și Borș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 1 inch și fierbeți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
În timp ce cartofii fierb, saut morcovi, țelină și ceapă în ulei într-o cratiță grea de 3 litri la foc mare, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 13 minute. Se amestecă sfecla și saramura lor și se fierbe, acoperite, încă 8 minute. Puneți borșul în boluri și adăugați cartofi. Se acoperă cu smântână și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LegumeLegume
CartofiCartofi
SaramurăSaramură
SfeclăSfeclă
BulionBulion
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista