Boo-tiful " Jell-O cupe

Boo-tiful
Boo-tiful "cupe JELL-O ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 50 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină cu aromă de portocale jell-o, topping cu bici rece și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe JELL-O pentru cookie-uri, Cosmopolitan Jell-O Cups, și JELL-O cupe pentru biscuiți cu fructe de pădure Jell-O pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați gheață; se amestecă 3 până la 5 min. sau până când gelatina este îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Îndepărtați orice gheață netopită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Bateți în 1/3 cană bici rece până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă în 4 feluri de desert.
6
La frigider 30 min. sau până la firmă.
7
Picătură rămase bici rece de linguri pe deserturi să semene cu fantome.
8
Adăugați chipsuri de ciocolată pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista